Felfire Hawk Mount

Jeg liker achievements. Jeg liker å samle og jeg liker World of Warcraft. Så det er vel med sin største selvfølge at jeg ville bruke alt for lang tid og skremmende mye penger på å få tak i en achievement som ber meg samle sammen 250 unike mounts. Belønningen er en grønn fugl. Jeg har den allerede i lilla og gul.

Den lilla kalles “Corrupted Fire Hawk” og kan oppnås ved en achievement relatert til Firelands raidet i Cataclysm. Den gule kalles “Pureblood Fire Hawk” og fåes utelukkende ved å ta ned Ragnaros på Heroic i Firelands raidet. Tidligere var det garantert at den ville droppe når man tok ned Ragnaros. Idag er dropraten redusert til 0.1%Felfire Hawk derimot oppnås utelukkende ved å samle sammen alle disse mountene og etter en god del år hadde jeg samlet sammen ganske mange. Til slutt etter å ha klaget over at vennen min fikk achievementen før meg så kjøpte han to mounts til meg på auksjonshuset. Mest antagelig for at jeg skulle slutte å klage. Han har uansett over 4 mill gull på kontoen sin…

Jeg installerte NPC Scan for moro skyld og fløy litt rundt i Draenor mens jeg tenkte ut en plan på hvordan jeg skulle få tak i den siste jeg trengte for å få achievementen. Planen min var egentlig stallen jeg hadde fått installert i Garrison hvor ved hjelp av questing jeg ville få muligheten til å få et par nye mounts.

Brått begynte NPC Scan å hyle og jeg dukker ned på bakken og dreper et enormt villsvin. Som tilfeldigvis droppet et mount.
BOOM! Achievement accomplished! Jeg har nå en grønn fugl som flyr. yay.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment