Don’t Starve

Don’t Starve er et singleplayer spill hvor du skal romstere rundt i villmarken for å overleve og finne den onde magikeren som har forkastet deg inn i denne magiske villmarken hvor hunder og bier jakter på deg og griser vil være din venn.

Jeg kjøpte dette spillet på prerelease når det ikke var hundre prosent ferdig, men jeg angrer alikevel ikke. Det er mye spennende å finne på i dette spillet og jeg digger grafikken de lager. Den ligner veldig på noe Tim Burton ville ha tenkt fram så jeg ble umiddelbart interessert da jeg så traileren.I spillet er du Wilson, en gentleman forsker, som har blitt transportert til en mystisk villmark hvor du skal prøve etter beste evne å overleve. Etterhvert som du spiller og får xp får du muligheten til å åpne andre personer du kan spille som istedet. Som f. eks. Willow, en pyromansk liten pike med lekebamse eller kanskje Wendy, blond liten pike med tvillingsøster-spøkelse som følger etter henne om natten. Heeelt normalt.

I tillegg har det kommet enkelte tilleggspakker til spillet som man kan bryne seg på;

Reign of Giants


Åpner opp for langt vanskeligere overlevelse gjennom de forskjellige sesongene og monstre som har som mål å slå deg paddeflat. Noen kan du løpe fra, andre ikke. Vanskelighetsgraden er adskillig høyere og jeg har kun klart å overleve et helt år helt til den fordømte sommeren hvor jeg måtte på død og liv gå fram til et stort egg og slå på det. Oops.

Shipwrecked


Introdusering av vann og seiling! Min favorittperson å spille her er for en gangs skyld ikke Wilson, men Walani. Walani kommer med sitt eget surfebrett slik at du lett kan surfe rundt til de forskjellige øyene og hun tørker ekstra fortere enn alle andre. Dette er flott når personen din blir miserabel av å være konstant kald og våt og du ser flere og flere monstre jo mer miserable du blir. Og tar ikke monstrene deg, så gjør mest antagelig vulkanen det.

Hovedspillet på Steam koster 100 kr (på salg til 25kr fram til 29.mai 2017), og tilleggspakkene er heller ikke dyre. I tillegg er det åpnet for Workshops så det er en del tillegsting man kan legge til spillet gratis.

Og skulle du syntes det er kjedelig å spille alene, så finnes også:

Don’t Starve Together

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment