Hidden Folks

Husker du og likte «Hvor er Waldo?» bøkene. Her er du et lite indie spill som gir deg det samme, men med store og små kart, mylder av ting du skal finne og med forskjellige hint på hvor du kan finne dem. Du kan også sette forskjellige fargeskiller hvis sort på hvit ikke helt passer deg.

Jeg begynte å spille det på fredag og har allerede funnet alt som finnes kan iløpet av søndagen. Jeg liker det utrolig godt og gleder meg til det kommer nye områder hvor jeg kan fortsette å lete på.Dette spillet kan kjøpes på Steam for 56 kroner. Et deilig lite minispill å pusle med når man kjeder seg litt. Det eneste jeg syntes er utrolig leit er at jeg ikke kan skrive ut kartene og fargelegge dem!

Og ja, det er virkelig lydeffektene i spillet. Jeg trodde først de bare tulla jeg og!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment