Fallout Shelter

Jeg latt meg selv bli distrahert av Fallout Shelter. For de som ikke vet om det så er Fallout Shelter et minispill som kom ut i forbindelse med Fallout 4. Siden Fallout 4 er et FPS spill i en fjern framtid hvor du løper rundt og plaffer ned.. ting, så er det dessverre ikke spillet for meg. Men jeg likte veldig godt Shelter.

Du befinner deg i denne radioaktive fremtiden hvor man er nødt til å bo i et underjordisk velv for å overleve. Du kontrollerer hvem som skal gjøre hva og hvem som skal sjekkes opp av hvem. Vanlig prosedyre er nok at man har opptil flere kvinner og menn, og for å øke på befolkningen for å få tilgang til mer “stæsj” så får man en masse unger. Det fungerer også veldig greit, men i lengden er det kjedelig.
Så jeg fant fram Excel regneark og satte opp en plan. Så langt er velvet mitt fullt av kvinner og to menn. Den ene får hver eneste kvinne 5 døtre med. Får de sønner blir de hivd rett ut så snart de er gamle nok. Mann nr 2 brukes til oppgaver som han sendes ut på. Jeg begynner å nærme meg punktet hvor hver kvinne har fått fem døtre hver. Da vil jeg introdusere mann nr 2 til alle kvinnene. På den måten kommer jeg nok opp til maksgrensen av 200 mennesker rimelig kjapt. Sålangt har jeg 68 kvinner og 2 menn.

Det er mye kleint i spillet også. Deriblant sjekkereplikker.Jeg har bare ikke hatt lyst til å spille noe særlig i det siste og dette er det eneste jeg sysler litt med. World of Warcraft har jeg heller ikke spilt noe særlig de siste par ukene. Jeg ble delvis lurt til å være med på et raid forrige lørdag som jeg streamet. Jeg har fått invitasjon til Alpha-testingen, men foreløpig avventer jeg.

Jeg venter vel litt på inspirasjon eller noe. Et eller annet som får meg igang igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment