Biscornu pyntepute

Igår natt ble jeg endelig ferdig med å brodere side 2. Jeg hadde vondt i hendene, stiv i nakken og da jeg våknet til morgenen idag hadde jeg en forferdelig hodepine (har den stadig) ettersom spenningen i nakken og skuldrene stadig ikke har gitt seg. Men jeg SKULLE bli ferdig om det så var det siste jeg skulle gjøre. Og jeg er kjempefornøyd!

Jeg har også bestemt meg for å sløyfe knappen i midten, puten er fin nok som den er. Skal jeg pirke på noe som helst så må det nesten være hjørnene, men ærlig talt. Det heter biscornu, det betyr tross alt “skjev”.Jeg har herved sverget at det skal gå et par måneder før jeg begir meg ut på flere store prosjekter og heretter skal alle biscornu være små.

1 Response

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment