Kumihimo gjemsel

Det er tydeligvis en SÅNN dag.

Med ambisiøse planer om å bruke litt tid på kumihimo, perler, nye teknikker og kanskje ta bilder av det og vise hvordan og hvorledes, så viser det seg at min kumihimo disk som jeg ikke har brukt siden Juni 2017 er fullstendig forduftet. Jeg har lett i snart to timer, og i min frustrasjon ble også juletreet hivd ut, men jeg finner ikke den fordømte disken!

Ettersom jeg har lett alle steder jeg kan forestille meg og enda litt til har jeg bare gitt opp og bestilt en ny. Og et par til. Som backup, i tilfelle jeg mister de også. Men nå vil de mest antagelig ikke komme frem før om 3 uker. Og innen den tid tør jeg banne på at disken dukker opp. Bare sånn for å være megairriterende.Faen heller, jeg støvsuger gulvet etter juletreet og ser på tv istedet.

/editert kl 22.05

Selvsagt fant jeg den mellom to oppbevaringsesker til perler i den samme boksen jeg har lett 15 ganger før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment