Keltiske Mønster

Jeg fikk boken Keltiske Mønster til jul av moren min. Hun har lenge håpet at vi viser en kunsterisk side ettersom hun maler selv. Men jeg kan hverken male eller tegne så jeg holder meg gjerne til fargelegging. Jeg har nesten alle Johanna Basford-bøkene og jeg liker dem ganske godt, men nå har det vært lenge siden sist jeg har slappet av ved kjøkkenbordet for å bare fargelegge litt.

Det tok et stykke tid før jeg fant noe jeg ville prøve meg på, jeg er merkelig kresen. Eller tilbakeholden med tanke på at jeg syntes jeg ikke er så flink med å velge farger. Men jeg fant noe som lignet et glassmaleri og bestemte meg for å prøve meg litt. Mest fordi jeg hadde vært innom Panduro i romjulen og funnet et sett med Watercolor Pencils som var til halv pris. Vet ikke om det salget stadig er der, men jeg rasket ihvertfall med meg en.Etter en times tid kom Marius og sa han skulle legge seg. Jeg liker å legge meg samtidig så ikke døgnrytmen min blir ødelagt så jeg kom ikke så alltfor langt med fargeleggingen. Men et stykke kom jeg ihvertfall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment