Mini Metro

Jeg spiller ofte spill iløpet av dagen for å få tiden til å gå. Og det har sine begrensninger hvor morsomt det kommer til å være å legge kabal dagen lang. Så jeg begynner å få en ganske god samling med indie spill i steam-kontoen min.

Et av disse er et lite spill som heter Mini Metro. Det er et veldig glatt minispill som gir deg noe å gjøre i dødtiden på jobb eller hvis du bare kjeder deg litt og trenger noe å fordrive tiden med.Poenget med spillet er at du skal sette opp ditt eget subway/togbanesystem med egne ruter og antall tog og vogner. Byen du spiller vokser stille og rolig og du må hele tiden passe på at rutelinjene du har satt opp og x antall tog med x antall vogner fungerer optimalt i forhold til mengden med folk som vil med til X destinasjon.

Da jeg først kjøpte spillet var det i prerelease hvor det var bare noen få byer og ingen lyd. Nå har de fått ordnet med behagelig bakgrunnsmusikk og fått lagt til mange flere byer og utfordringer.

Trenger du noe enkelt noe for å få dagen til å gå? Da kan du alltids prøve Mini Metro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment