Den nye patchen til World of Warcraft

Den nye patchen før ny expansion kommer har endelig blitt sluppet og jeg får sett hva som har endret seg for presten min.  Som Shadow har lite endret seg, men alt føles som et fordømt rot man ikke helt blir klok på. Som Holy har jeg fått tilbake Mana-hymn som gjør meg veldig glad, jeg har savnet den.  Disc har jeg ikke kikket så alltfor nærme på annet enn å glyphe Penance til å se ut som shadowbolts. Kanskje jeg finner ut av det med tiden. Inntil videre er planen å holde meg til Holy for raiding, Shadow for questing.

De dårlige nyhetene er at guilden jeg er med i har avsluttet mythic raiding da guildlederen ønsker mer tid til å fullføre utdanningen sin.  Så han kommer mest antagelig til å hoppe til en annen guild hvor han stadig raider, etter hva jeg forstod, og så overlate “leading & tactics” til noen andre så han ikke behøver å bruke mesteparten av tiden sin til det.

Som resultat har mesteparten av guilden flyttet sine mains i en annen guild hvor de kommer til å drive med mythic raiding. Dhruve kommer ikke til å drive med mythic raiding lenger fordi han endelig har fått seg jobb, så han kommer kun til å lede det vanlige sosiale raidet vi pleier å ha en gang i uka. Men om vi begge hopper videre til guilden alle andre har hoppet videre til eller om vi blir i Aeon, det vet vi ikke enda.Raiding guilder som tar inn “socials” pleier vanligvis å være dørgende kjedelige å være i med mindre man raider med resten av gruppen. Det planlegges aldri noe som gjør at alle i guilden kan delta, spesielt socials. Alt tilrettelegges for de som er med i raidgruppa og alle andre er bare fyll. Så det blir interessant å se hvordan det hele utarter seg med tiden.

Og mens vi snakker om World of Warcraft. Jeg hater den nye UI interfacen. Jeg vet ikke hvem som innbilte seg at det ville bli et godt design, men de tar groteskt feil. Jeg likte den vanlige UI’en som har hatt samme design de siste 14 årene. Spesielt etter at jeg prøvde desperate å bli klar for et raid etter en patch og alle mine addons eksploderte utover skjermen min.

Men nå er Bartender installert på nytt, for dens standardoppsett er klin lik classic UI interface.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment