Fra kjole til skjørt

For to år siden kjøpte jeg en stripete kjole fra Asos.  Den var asymmetrisk, hadde striper og litt mer kroppsnær enn hva jeg var komfortabel med for øyeblikket.  Etter utallige runder i vaskemaskinen er den blitt sliten den også som mye annet av tøyet mitt. Men jeg liker den selv om jeg ikke er begeistret for toppdelen.

Jeg klippet liksågodt toppen av slik at jeg kunne sy den om til et skjørt. Strikk hadde jeg selvsagt ikke liggende, så jeg maltrakterte et par leggings for å “låne” strikken fra den. De leggingsene passet uansett ikke lenger, de har blitt for store. Eller jeg har strengt tatt blitt mindre heter det vel.

Den passer bra og lengden ble heldigvis riktig så jeg er godt fornøyd med at som skjørt har jeg utvidet levetiden på et plagg som kostet meg 275kr. Også fikk jeg endelig dratt frem symaskinen for en gangs skyld.Jeg liker veldig godt stripete klær, som selvsagt forklarer hvorfor iløpet av to år jeg gikk fra 0 plagg med striper til tre kjoler, en tskjorte og tre gensere. Og nå er det en kjole mindre riktignok, men jeg har nå også et skjørt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment