Syskrin DIY

fjor vår reiste Marius og jeg til Letohallen i Dal, nord for Oslo. Han skulle på Skala (modellflyshow) og jeg ville på antikkmessa ved siden av. Slik vi så det var det win-win situasjon. Så mens han lallet rundt med sine kompiser og modellset tuslet jeg rundt antikkbodene og så etter mitt neste prosjekt. Litt frem og tilbake i lokalet og jeg fant et gammelt syskrin som jeg antar er fra 80-tallet. Prisen var ikke så alltfor verst heller. Jeg kunne betale 150kr til denne damen og få et helt duganes syskrin, eller jeg kunne reise hjem og gi 900kr til sybutikken på Bøkestredet, valget var rimelig opplagt.

Slik så det ut:

Ingenting er ødelagt, alt fungerer som det skal. Men det var jo litt kjedelig da. Så jeg bestemte meg for å demontere det fullstendig, pusse det ned og male det. Og det tar jo selvsagt litt plass ved middagsbordet det. Den papirrullen jeg kjøpte på Ikea har simpelthen vært det mest geniale kjøpet noensinne. Jeg syntes jeg bruker den hele tiden når jeg skal male, pusse eller søle masse med olje. Da ligger det papir under og beskytter bordplata.



Jeg byttet ut noen håndtak også med en råtten kommode jeg har hatt stående.Pianohengsler i liten størrelse var tydeligvis noe jeg bare skulle drite i. Jeg var i fem forskjellige byggvarebutikker uten at noen av dem enten visste hva jeg snakket om eller hadde noe som ikke var til.. du vet.. piano. Da blir man nødt til å improvisere med mindre hengsler da.

Alt i alt syntes jeg den ble ganske kul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment