Farge ulltråd som allerede har farge

Jeg er til dags dato virkelig ikke fan av fargen gul eller oransje. Så hvorfor ikke se om det går ann på farge det slik at jeg kanskje får en farge jeg faktisk liker?

Jeg hadde også noe rosalignende hanker liggende som jeg aldri bruker til noe ettersom jeg syntes fargen er for kjedelig. Den klare rosafargen du ser på bildet er virkelig ikke hvor pen den rosafargen virkelig er.

Så jeg satte opp fargene emerald grønn, flamingo rosa og brun. Planen var å prøve å finne fram til noen høstlige farger til samtlige prosjekter jeg har i hodet som mest antagelig aldri blir noe av.Denne gangen har jeg i eddik i forbehandlingen av ullgarnet og lar det ligge i blandingen 7% eddik og varmt vann i over en halvtime. Etter det går jeg igang med dyppingen og lar garnet ligge ekstra lenge i hver farge for at det skal få klarest mulig farge.

Ullgarn er besværlig å farge. Det tar lang tid før det tar opp farge, bare så det er sagt. Også hadde jeg heldigvis funnet vinylhanskene mine så jeg slipper å løpe rundt med grønne hender i etterkant.

Det tok et par timer og to runder i tørketrommelen på ulltørk, men jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet. Jeg gleder meg til å prøve å brodere med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment