Gummihansker og blått vann

Det viser seg etter en del leting at det er svært begrenset av hva man kan finne av tellelin og farger. Det er for det meste kun tilgjengelig i hvit og naturlige sand/beige farger og det er alt. Det finnes selvsagt lin på internett som kommer i mange forskjellige farger, men da snakker vi brått 500-800 kr meter (+ frakt og toll) og det blir alltfor dyrt for meg.

Jeg har dermed tatt deler av aida og tellelin og farget det selv slik jeg vil ha det. De to første er kun farget blått, mens resten er blandet med både blått og grå. Jeg håpet på å finne fram til en skiferblå farge som jeg liker veldig godt.Vi reiste inn til Farmand i Tønsberg tidligere idag for å kjøpe tekstilfarge. Ved et tidspunkt befant jeg meg i en tilfeldig sybutikk som solgte 14-trådig tellelin til svimlende 700kr meteren. Da jeg nevnte det for Marius tok det et stykke tid før han kunne helt vri hjernen sin nok til å forstå at lin kan være SÅ dyrt. “Jeg skal aldri klage på at noe er dyrt igjen!” utbrøt han, “700kr meteren!”

Så om du liker å brodere, eller lærer deg å brodere, og du gjerne vil prøve deg på lin du også? Da vil jeg bare nevne at på Skaar Tekstil er 14-trådig tellelin bare 322kr meteren. Bokstavelig talt under halvparten enn tilfeldige sybutikker skal ha.

Iløpet av de neste par dagene skal jeg også kjøpe lilla tekstilfarge og mer lin. Jeg er så utrolig glad i lilla og kunne tenkt meg å eksperimentere litt.
Imorgen skal jeg se om jeg kan begynne å brodere litt på mitt nye skiferblå lin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment