Felfire Hawk Mount

Jeg liker achievements. Jeg liker å samle og jeg liker World of Warcraft. Så det er vel med sin største selvfølge at jeg ville bruke alt for lang tid og skremmende mye penger på å få tak i en achievement som ber meg samle sammen 250 unike mounts. Belønningen er en grønn fugl. Jeg har den allerede i lilla og gul.

Den lilla kalles “Corrupted Fire Hawk” og kan oppnås ved en achievement relatert til Firelands raidet i Cataclysm. Den gule kalles “Pureblood Fire Hawk” og fåes utelukkende ved å ta ned Ragnaros på Heroic i Firelands raidet. Tidligere var det garantert at den ville droppe når man tok ned Ragnaros. Idag er dropraten redusert til 0.1%



Felfire Hawk derimot oppnås utelukkende ved å samle sammen alle disse mountene og etter en god del år hadde jeg samlet sammen ganske mange. Til slutt etter å ha klaget over at vennen min fikk achievementen før meg så kjøpte han to mounts til meg på auksjonshuset. Mest antagelig for at jeg skulle slutte å klage. Han har uansett over 4 mill gull på kontoen sin…

Jeg installerte NPC Scan for moro skyld og fløy litt rundt i Draenor mens jeg tenkte ut en plan på hvordan jeg skulle få tak i den siste jeg trengte for å få achievementen. Planen min var egentlig stallen jeg hadde fått installert i Garrison hvor ved hjelp av questing jeg ville få muligheten til å få et par nye mounts.

Brått begynte NPC Scan å hyle og jeg dukker ned på bakken og dreper et enormt villsvin. Som tilfeldigvis droppet et mount.
BOOM! Achievement accomplished! Jeg har nå en grønn fugl som flyr. yay.