Hexagone Quilting

Jeg kjøpte en masse sånne “fat quarters” på Panduro og bestemte meg for å forsøke litt. Min store fantastiske plan var at jeg skulle lage en håndveske til min niese som snart hadde bursdag. Jeg stresset som et uvær i to uker ettersom å quilte med hexagon betyr at man må sy alt fra hånd og det var først når man skulle gå videre til å lage den egentlige vesken at jeg ville få bruk for symaskinen.

Veska ble riktignok ferdig, med skinnende gullfor og alt. Dessverre ble den skeiv som et uvær og jeg hadde aldri prøvd å sy inn glidelås før, dermed ble jeg så grusomt misfornøyd med det hele at min niese fikk gavekort på H&M istedet.Videre bestemte jeg meg for å bare forsøke stille og rolig å lage et par hexagonmønstre for moro skyld og da ble det ikke så alltfor ille.

Disse lagde jeg tre forskjellige varianter av og forsøkte å holde meg innenfor det samme farvetema.
Det gikk utrolig mye fortere å lage disse “snøflakene” fremfor en stor overflate, hendene mine gjorde betraktelig mindre vondt og fremdriften var langt bedre.

Jeg har stadig ikke bestemt meg for om jeg skal fortsette å lage flere flak for å lage noe større ut av det, men tiden vil vise om jeg kanskje lager et teppe eller noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post comment